Dressuurweekend RV Annen XL

Al enkele jaren is de Subtop Dressuur Meerdaagse (dit jaar van 1-3 september, inschrijven: Subtop Dressuur Meerdaagse | TOLBERT | 03-09-2023 (mijnknhs.nl)) een groot succes! Daarom organiseren wij dit jaar ook (voor de derde keer) een Dressuur Meerdaagse voor de basissport!
Op 12 en 13 augustus zal het Dressuurweekend RV Annen XL plaatsvinden bij de HJC Manege in Tolbert.
Er zal zowel op zaterdag als op zondag twee proeven kunnen worden gestart in de klasse B t/m ZZ-licht paarden. Beide dagen kunnen er winstpunten en prijzen (indien dit toegestaan is conform de dan geldende maatregelen) te behalen. Tevens is er mogelijkheid tot baan verkennen.
Net als bij de Subtop Dressuur Meerdaagse is er stallingsmogelijkheden & een gereduceerd tarief bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk / Drachten. Klik hier om te boeken bij Van der Valk met code:
  • Hotel Drachten: GTD-CONCOURSAUG23
  • Hotel Groningen-Hoogkerk: GRN-CONCOURSAUG23
  • Code geldig tot 11 augustus 2023 (op 12 augustus kan er geen reservering meer met de kortingscode worden gemaakt).
Op zondag zijn er voor de beste drie combinaties in de klasse B t/m ZZ-licht  verschillende extra prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsoren. Vereist hiervoor is dat de combinatie beide dagen heeft gestart in dezelfde klasse. Deze extra prijzen worden op zondag uitgereikt in een ereronde. Deze prijsuitreikingen vinden plaats te paard in de wedstrijdring.
Indien er voldoende animo is zal er op zaterdagavond een gezellige bbq worden georganiseerd!

Urenschema

20 augustus

B t/m ZZ-licht paarden

21 augustus

Recente reacties