Dressuurweekend RV Annen XL

De gezelligste dressuurmeerdaagse voor de basissport van Noord-Nederland 

Over het evenement
Al enkele jaren is de Subtop Dressuur Meerdaagse (dit jaar van 1-3 september, inschrijven: Subtop Dressuur Meerdaagse | TOLBERT | 03-09-2023 (mijnknhs.nl)) een groot succes! Daarom organiseren wij dit jaar ook (voor de derde keer) een Dressuur Meerdaagse voor de basissport!
Op 12 en 13 augustus zal het Dressuurweekend RV Annen XL plaatsvinden bij de HJC Manege in Tolbert.
 
Er zal zowel op zaterdag als op zondag twee proeven kunnen worden gestart in de klasse B t/m ZZ-licht paarden. Beide dagen kunnen er winstpunten en prijzen (indien dit toegestaan is conform de dan geldende maatregelen) te behalen. Tevens is er mogelijkheid tot baan verkennen.
 
Net als bij de Subtop Dressuur Meerdaagse is er stallingsmogelijkheden & een gereduceerd tarief bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk.
 
Op zondag zijn er voor de beste drie combinaties in de klasse B t/m ZZ-licht  verschillende extra prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsoren. Vereist hiervoor is dat de combinatie beide dagen heeft gestart in dezelfde klasse. Deze extra prijzen worden op zondag uitgereikt in een ereronde. Deze prijsuitreikingen vinden plaats te paard in de wedstrijdring.
 
Indien er voldoende animo is zal er op zaterdagavond een gezellige bbq worden georganiseerd!
 
Op Social Media

Klik hier om in te schrijven

via Startlijsten.nl
VOL = VOL
Word jij één van onze sponsoren?
Met onwijs veel trots mogen wij bekend maken dat tijden het Dressuurweekend RV Annen XL de tweede editie wordt verreden van de
❤️ CELERIS CUP ❤️
Dit houdt in dat de beste 3 combinaties over elke rubriek (B t/m ZZL) te gekke prijzen gaan winnen aangeboden door @celerisbenelux .
De volgende de prijzen zijn er beschikbaar gesteld:
🥇 Statiedeken + een paar zelf samen te stellen jodhpurs ter waarde van €189,-
🥈 een bon ter waarde van €100,- korting op een paar Celeris laarzen
🥉 een bon ter waarde van €75,- korting op een paar Celeris laarzen
En als klap op de vuurpijl 🎆 biedt Celeris voor de BESTE COMBINATIE over het gehele weekend een paar zelf samen te stellen RIJLAARZEN aan T.W.V. €689,- en een statiedeken🥳🥳🥳🥳🥳
Hoe onwijs tof is dat!
Celeris Rijlaarzen
De keuze van @emmeliescholtens , ambassadrice Celeris rijlaarzen Benelux.
De rijlaarzen van Celeris worden volledig met de hand op maat gemaakt. Er worden 24 metingen gedaan, waardoor een perfecte passing gegarandeerd kan worden. Ook het uiterlijk van de dressuurlaars Bia kan naar wens worden aangepast, dit is allemaal bij de de prijs inbegrepen.
Celeris rijlaarzen worden gemaakt van topkwaliteit kalfsleer en zitten door het maatwerk als een tweede huid. De laarzen geven een fijn contact met het paard tijdens het rijden, je zult nauwelijks merken dat je nieuwe laarzen draagt!
Onze Sponsoren:
Geen evenementen gevonden!